Volledig scherm
PREMIUM
Mike Propper zit de eerste wedstrijd op de bank. De frustratie straalt van zijn gezicht. © Fons Sluiter

Herstelgesprek nodig tussen Mike Pröpper en RKHVV

Huissen - De eerste competitiewedstrijd van RKHVV bracht op het oog alleen maar rampspoed: verlies, een rode kaart en een dreigend conflict. Aanwinst Mike Pröpper, om taktische redenen reserve, zat namelijk met een woedende blik op de bank of ernaast, deed niet mee met de warming up van de reserves in de rust en was na afloop met de noorderzon vertrokken.

Quote

Hij stond niet in de basis, dat viel hem tegen, denk ik

Iwan van Duren , Teammaneger RKHVV

,,Zijn gedrag was voor iedereen zichtbaar”, zegt teammanager Iwan van Duren. ,,Dat was onprofessioneel. Daar gaan we niet omheen praten. Wel wil ik de speler nu afschermen voor de pers, want we willen eerst zelf met hem praten.”

,,Hij stond niet in de basis, dat viel hem tegen, denk ik. Bovendien heeft de trainer hem na de laatste oefenwedstrijd met name genoemd als een van de minderen. Dat was misschien ook niet zo slim. Er moet even stevig gesproken worden, dat is duidelijk.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal