Jongste Pröpper in gevecht met zijn verwachtingen

HUISSEN – Het zal je maar gebeuren. Je hebt twee broers waarvan de een voetbalmiljonair is in Engeland en de ander profvoetbal speelt bij Heracles in de eredivisie. En dan krijg je te horen dat je zelf niet goed genoeg bent. Het overkwam RKHVV’er Mike Pröpper.

Volledig scherm
Mike Pröpper, speler van RKHVV. © Fons Sluiter

Daags nadat broer Davy in Tallinn zijn 17e interland speelde, meldde Mike Pröpper zich ’s avonds op De Blauwenburcht voor de training van RKHVV. Overdag had hij in Velp lessen Bos- en Natuurbeheer gevolgd op onderwijsinstelling Larenstein.

Zo kan het dus gaan. Tot vorig jaar was Pröpper er vast van overtuigd dat ook hij profvoetballer zou worden. Hij probeerde het te bereiken via de jeugdopleidingen van achtereenvolgens De Graafschap, NEC en FC Den Bosch.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1578 stemmen