Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Kevin van Veen van Spero: ,,Het gaat soms om marges en ik moet de juiste zien te vinden." © Fons Sluiter

Kersverse Spero-coach Kevin van Veen heeft genoeg te doen

Nieuwe trainer van Spero wil zijn ervaringen als jeugdtrainer bij FC Utrecht gebruiken om met de tweedeklasser nu eens het laatste stapje te zetten en een prijs te pakken.

Volledig scherm
Beeld uit de oefenwedstrijd tussen Spero en SV Angeren. © Fons Sluiter

Spero en oefenwedstrijden hebben al langere tijd geen gelukkig huwelijk. Het is minstens 3 jaar geleden dat de Elster tweedeklasser een wedstrijd in de voorbereiding naar de nieuwe competitie won.

En dat lot trof de ploeg van de nieuwe coach Kevin van Veen zondag opnieuw. SV Angeren, gecoacht door de oude coach van Spero, Gerrit-Jan Barten, won in Elst met 1-3 (0-2).

Over het algemeen hechten coaches weinig waarde aan dit soort uitslagen in oefenwedstrijden, maar Van Veen ziet dat anders. En dan ging het hem niet eens om de uitslag, maar meer op wat zijn ploeg, die nog lang niet compleet is, op het veld liet zien.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal