Volledig scherm
Martijn Fransen van De Bataven. © Fons Sluiter

Martijn Fransen linkshalf met frisse tegenzin

GENDT – De Bataven probeert morgen te breken met de recente traditie om de eerste zoveel competitiewedstrijden te verliezen. De thuiswedstrijd tegen MSC moet minimaal een punt opleveren. Met Martijn Fransen wederom als linkshalf.

,,Het is niet mijn favoriete positie”, zegt hij. ,,Mijn kracht ligt in het centrum. Daar kan ik mijn duels winnen. Maar omdat Emile Lieuwen achterin nodig is, hebben we links op het middenveld een gaatje. En als het nodig is, speel ik daar gewoon”.

,,We beginnen het seizoen traditioneel slecht. Vorige week stond het niet zoals het moet staan. Misschien onwennigheid met mezelf op links en Lloyd Jackson als nieuwe jongen in de as. Daarom is het potje van morgen meteen belangrijk.”

Stef Beijer herstelt nog en is er morgen nog niet bij. Ook Bas van Gaal is nog niet fit genoeg. Zijn broer Koen heeft een vraagteken achter zijn naam.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel
    PREMIUM
    De derde helft/VIDEO

    Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel

    ARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Deze week zorgen sproeiers voor veel genot bij de kleintjes op sportpark De Bilderberg, had trainer Vincent Selhorst de 10-0 nederlaag wel kunnen voorspellen en dankt Rheden de vriendin en aanstaande dochter van Patrick d’Hulst.

Amateurvoetbal