Volledig scherm
PREMIUM
Mats Grotenbreg droeg in het bekerduel tegen RKHVV een shirt van stadgenoot Jonge Kracht onder zijn DUNO-shirt zodat hij de Blauwenburcht na zijn 1-0 even van het rood kon laten genieten. © Bram van Zundert

Mats Grotenbreg treitert RKHVV na bekerwinst met rood ondershirt van Jonge Kracht

HUISSEN - Het bekertoernooi zit erop voor RKHVV. De Huissense eersteklasser verloor op De Blauwenburcht met 2-0 van DUNO dat een klasse hoger in het zaterdagvoetbal speelt. Het niveauverschil was zichtbaar, toch deed de Huissense ploeg zich tekort.

De verzameling goede voetballers die bij DUNO rondloopt, is waarschijnlijk de beste in de wijde regio en toch mist er iets. De ploeg uit Doorwerth voetbalt keurig volgens de wensen van de trainer, houdt het veld breed, combineert strak en zuiver en wisselt regelmatig van flank. Het is alleen te plichtmatig. Er ontbreekt creativiteit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal