Volledig scherm
PREMIUM
Michael Brussen. © Fons Sluiter

Michael Brussen: ‘Broodtrainer' in het amateurvoetbal

LENT - Leven voor en van het amateurvoetbal. Michael Brussen (37) bewijst dat het kan, als je de keuze maar maakt. Hij ‘leeft’ van twee clubs: DVOL en DOVO.

Michael Brussen (uit Wageningen) heeft er veel voor gedaan en gelaten. Hij volgde de cursussen trainer/coach 2 (,,1 wil ik ook nog doen”) en hoofd opleidingen A, verdiepte zich in jongeren met problemen, in voeding en in video-analyses. Via de jeugd van WAVV in Wageningen kwam hij bij DOVO in Veenendaal, waar hij nu hoofd jeugdopleidingen is.

Na de zomer van 2017 werd hij hoofdtrainer bij DVOL uit Lent, dat een jaar later promoveerde naar de derde klasse. Druk? ,,Dit is geen werk, dit is mijn passie. Ik ben altijd met voetbal bezig”, zegt Michael Brussen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (3%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1178 stemmen