Sjors Venselaar schommelt heen en weer tussen De Bataven en HAVO: ‘Het is een verloren seizoen zo. Ik had echt het gevoel het aan te kunnen.’
Volledig scherm
PREMIUM
Sjors Venselaar schommelt heen en weer tussen De Bataven en HAVO: ‘Het is een verloren seizoen zo. Ik had echt het gevoel het aan te kunnen.’ © Erik van 't Hullenaar

Mislukt avontuur in Gendt: Sjors Venselaar van Bataven 2 weer terug naar Haalderen

Sjors Venselaar schommelt heen en weer tussen De Bataven en HAVO. „Het is een verloren seizoen zo. Ik had echt het gevoel het aan te kunnen.”

De Bataven-spits Sjors Venselaar speelt zijn wedstrijden in het tweede. Komend seizoen keert hij terug bij HAVO.

Wie Sjors Venselaar in actie wil zien moet tegenwoordig bijtijds op. De 25-jarige spits uit Gendt, jaren trotse topscorer en koning van de assist van derdeklasser HAVO, ging afgelopen zomer na drie jaar in Haalderen terug naar De Bataven. Bij de eersteklasser ging hij vol voor de kans hogerop. Maar dat liep anders en sinds oktober speelt Venselaar in het tweede elftal van de club waar hij opgroeide.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal