Volledig scherm
Trainer Bram Braam ziet de selectie van RKHVV steeds verder uitdunnen. © Gerard Burgers

Nieuweling Falize nu al weg bij RKHVV

HUISSEN - Het zit hoofdklasser RKHVV in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen niet mee. Nadat eerder al aanwinsten Guillano Grot en Akin Zeyrek om uiteenlopende redenen opstapten, is nu ook Michel Falize bij de club vertrokken.

,,Zijn verblijf in Huissen liep niet parallel aan zijn verwachtingen”, meldt RKHVV. Hij gaat mogelijk terug naar zijn oude club DIO’30. Een aderlating voor RKHVV, want trainer Bram Braam had veel vertrouwen in de middenvelder, die maar twee halve oefenwedstrijdjes voor RKHVV afwerkte.

De Huissenaren spelen zaterdag (14.30 uur) in het Willie Verbeet Cuptoernooi in Groesbeek tegen Beuningse Boys. RKHVV verloor eerder deze week met 2-0 van Woezik.

SC Bemmel

Eersteklasser SC Bemmel trapte in hetzelfde toernooi de oefencampagne af met een 2-1 overwinning op Blauw Wit. Bemmel speelt zaterdag (14.30 uur) in Groesbeek tegen Venray, ook een eersteklasser.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal