Volledig scherm
Beeld uit de wedstrijd tussen OSC (blauw) en EDS. © De Gelderlander

OSC droogt EDS af

OOSTERHOUT - OSC is nog op koers voor de nacompetitie in 4F. Zondag werd in eigen huis in de stromende regen hekkensluiter EDS afgedroogd met 7-1.

De Ellecommers wilden wel aanvallen maar waren vooral verdedigend zwak. OSC profiteerde optimaal met strakke combinaties en stond voor rust al met 3-0 voor via spits Ruben Jansen en tweemaal Richard Pol. Vooral de 2-0 was mooi: Pol werd door Twan Derksen bediend met een fraai wippertje en kon niet missen.

OSC liet door wat slordigheden EDS een paar keer voor doelman Paul de Wit komen. Maar de gasten profiteerden niet, waardoor de thuisploeg heel comfortabel kon uitlopen naar 7-0 via invaller Mike Krispijn, Twan Derksen, een eigen goal van Pepijn van Dorsten en vlak voor tijd nog eens Ruben Jansen. Doelman De Wit baalde na afloop van de wedstrijd toch omdat hij in blessuretijd ene vrije trap van Niek Verbruggen net niet kon keepen: 7-1.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal