Volledig scherm
Mike Pröpper verwerkt zijn teleurstelling eenzaam op de reservebank bij RKHVV in de rust van het (verloren) duel tegen DEM. © Fons Sluiter

RKHVV beschouwt kwestie Pröpper als afgedaan na excuus

HUISSEN – De kwestie tussen ontevreden speler Mike Pröpper en hoofdklasser RKHVV is volgens teammanager Iwan de Jonge 'uit de wereld'.  Geen van de betrokkenen; trainer, speler, aanvoerder, teammanager, wil ingaan op de kwestie die deze week binnenskamers werd besproken.

Het gesprek met alle betrokkenen bleek volgens teammanager De Jonge genoeg om de lucht te klaren.

Afgelopen zondag liet de Arnhemse middenvelder Mike Pröpper, gekomen van Jong FC Den Bosch, maar al te duidelijk blijken dat hij het niet eens was met trainer Bram Braam, die hem op de bank liet plaatsnemen. Na afloop was hij razendsnel van de Blauwenburcht verdwenen. Gedrag dat door onder meer teammanager Iwan de Jong na afloop als 'niet professioneel' werd bestempeld.

Begrip

De Jong was dinsdagavond bij het gesprek: ,,Ja, met Mike, de spelersgroep, de trainer en assistent Julian Vlietstra. De bedoeling was de gebeurtenissen in de groep bespreekbaar te maken en de beide standpunten, die van de trainer en de speler, duidelijk te krijgen.”

,,Het was duidelijk dat er van alle kanten begrip was voor de standpunten. Mike heeft beterschap beloofd en zijn excuses aangeboden. Daarmee is de zaak wat ons betreft afgedaan. Naar ons idee was er niet zoveel aan de hand.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal