Volledig scherm
Rutger Worm in een kopduel namens RKHVV tegen DEM. © Fons Sluiter

RKHVV eensgezind naar Meppel

HUISSEN – RKHVV is weer over gegaan tot de orde van de dag om zich voor te bereiden op de uitwedstrijd tegen Alcides. De Huissense hoofdklasser heeft na de verloren opening tegen DEM als eerste behoefte aan punten. En aan rust in de tent uiteraard.

Volgens linksback Jordi Geilen zal dat laatste geen probleem opleveren: ,,We staan er weer goed op. De neuzen staan allemaal dezelfde kant op en iedereen is fit. We gaan met een volledige groep naar Meppel. Alleen ikzelf zal me niet omkleden. Ik ben na de rode kaart van vorige week voor een wedstrijd geschorst.”

,,Ik hoop dat we zondag weer eens een goed resultaat kunnen boeken, maar dat zal niet meevallen. Alcides heeft vorige week van Be Quick Groningen gewonnen en dat lijkt een sterke ploeg. We zullen aan de bak moeten”.

,,Het beste medicijn is wedstrijden winnen”, gaat hij verder. ,,Daarom is het goed dat iedereen binnenboord is en dat we op een positieve manier vooruit kijken. Mike Pröpper? Ja, natuurlijk, hij ook. Het is een heel goede voetballer die we er graag bij hebben.”

Willem-Jan Bootsma is van de Huissense selectie de enige die niet helemaal fit is. Hij is hersteld van zijn al lang slepende rugblessure, maar heeft tot nu toe alleen wat minuten in het tweede gemaakt en mist wedstrijdritme.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal