Volledig scherm
Lennart Rekmans lijkt RKHVV in zijn hart te dragen. © Fons Sluiter, Huissen

RKHVV haalt Lennart Rekmans terug van MASV en pikt Mink Bugter van Eldenia

HUISSEN – RKHVV heeft zich kort voor de sluiting van de overschrijvingstermijn nog versterkt met drie nieuwe spelers. Dat wil zeggen, twee nieuwe en een oude, want Lennart Rekmans speelde al twee periodes voor de Huissense club.

De 33-jarige aanvaller Rekmans, opgeleid bij Eldenia vertrok aan het einde van het vorige seizoen naar MASV, maar keert dus nu na een jaar al terug. Rekmans speelde tussen 2009 en 2013 al vier jaar voor RKHVV. Na avonturen bij Leones, De Treffers en Bennekom kwam hij in 2017 voor het eerst terug in Huissen.

De tweede aanwinst is Mink Bugter, een 19-jarige linker middenvelder van Eldenia. Hij speelde onlangs in de finale van de Arnhem Cup nog tegen RKHVV. Hij maakte het enige doelpunt voor de Arnhemmers in de met 5-1 verloren wedstrijd.

Uit de inboedel van het opgeheven zondagsteam van JVC komt Paco Geutjes. De 21-jarige speler kan in de spits of er direct achter uit de voeten. Voor zijn periode bij JVC speelde Geutjes voor Achilles ’29 en De Graafschap.

Totale lijst RKHVV:

Vertrokken: Rutger Worm (stopt), Mex Bakker (terug naar NEC), Walter Kiomegni (onbekend), Lars Matse (RKSV Driel), Hamdi Tasci (tijdens seizoen al vertrokken), reservekeeper Melvin Venema (tijdens seizoen al vertrokken), Niels Willems (tijdens seizoen al naar Australië vertrokken) en Keyme Bosman (Groessen).

Nieuw: Civard Sprockel (DUNO), Lennard Rekmans (MASV), Mink Bugter (Eldenia) en Paco Geutjes (JVC).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal