Volledig scherm
TEC speler Walter Kiomegni duelleeert met Martin van Eck van GVVV © Marcel van Dorst

RKHVV pikt verdediger uit Arnhem op bij TEC en is weer compleet

HUISSEN – RKHVV heeft er weer een speler bij. De bijna 26-jarige Walter Kiomegni verruilt TEC voor de Blauwenburcht. De Arnhemse centrale verdediger met Kameroense roots kwam het afgelopen seizoen in Tiel in 11 wedstrijden in de tweede divisie in actie.

,,Wij vinden nu dat we klaar zijn met de selectie”, zegt Bas Kamp, bestuurslid technische zaken van de Huissense hoofdklasser. ,,Een mooie mix tussen ervaren jongens en nieuwe, jonge spelers uit eigen gelederen en vanuit de directe regio.”

De ervaren spelers die RKHVV gehaald heeft behalve Kiomegni zijn Rutger Worm (DFS) en Guillano Grot (NEC). Hamdi Tasci (DESO) is ook routinier te noemen. Dat geldt niet voor de jonge aanwinsten Mike Pröpper (Jong FC Den Bosch), Akin Zeyrek (De Treffers), Danny de Lorijn (Jong Achilles), Michel Falize (DIO ’30) en Lars Smeenk (RKSV Driel).

Het grote aantal nieuwelingen was noodzakelijk door een fikse leegloop, bestaande uit Wessel van der Horst (Bennekom), Jelmer Goedhart (Bennekom), Nick Stienstra (Bennekom), Lennart Rekmans en  Keverley Albertus (MASV), Judah Berefo (gaat in Amsterdam studeren), Saïd Hamidi (onbekend), Sander Kooper (SC Bemmel) en Leon Pruis en Bas Witjes die naar het tweede van RKHVV verkassen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal