Volledig scherm
Akin Zeyrek (links) houdt in het tweede divisieduel Jong Sparta - De Treffers Spartaan Youri de Winter in de gaten op Het Kasteel in Rotterdam. © Carla Vos

RKHVV plukt talent uit Arnhem weg bij De Treffers

ARNHEM/HUISSEN - Het nieuwe RKHVV begint langzaam vorm te krijgen. De Huissense hoofdklasser heeft de selectie uitgebreid met Akin Zeyrek. De 19-jarige rechtsback uit Arnhem stond vorig seizoen bij De Treffers onder contract.

RKHVV kampte tot nu toe vooral met een leegloop. Wessel van der Horst, Lennart Rekmans, Jelmer Goedhart, Leon Pruis, Bas Witjes, Judah Berefo en Nick Stienstra kondigden om uiteenlopende redenen hun vertrek aan. 

Compensatie vond de club tot nu toe in de routiniers Guillano Grot (NEC amateurs),  Rutger Worm (DFS) en talentvolle jongere spelers als Lars Smeenk (RKSV Driel), Danny de Lorijn (Jong AChilles'29), Michel Falize (DIO'30) en Hamdi Tasci (DESO). En Zeyrek dus.

Zeyrek heeft twee jaar in Groesbeek gevoetbald. In 2016 kwam hij over van het Arnhemse SML om bij De Treffers onder-19 te gaan spelen. Vorige zomer ging hij over naar de selectie van de Groesbeekse tweede-divisionist. Doorbreken deed hij niet. In het afgelopen jaar speelde hij een wedstrijd op het hoogste amateurniveau.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal