Volledig scherm
RKHVV (blauwe shirts) krijgt volgend seizoen een andere gedaante. © Fons Sluiter

RKHVV versterkt zich met verdediger De Treffers

HUISSEN - Het nieuwe RKHVV begint langzaam vorm te krijgen. De Huissense hoofdklasser heeft de selectie uitgebreid met Akin Zeyrek. De 19-jarige rechtsback komt over van tweededivisionist De Treffers.

RKHVV kampte tot nu toe vooral met een leegloop. Wessel van der Horst, Lennart Rekmans, Jelmer Goedhart, Leon Pruis, Bas Witjes, Judah Berefo en Nick Stienstra kondigden om uiteenlopende redenen hun vertrek aan. Compensatie vond de club tot nu toe in de routiniers Guillano Grot en Rutger Worm en talentvolle jongere spelers als Lars Smeenk, Danny de Lorijn en Michel Falize. En nu Zeyrek dus.

Zeyrek heeft twee jaar in Groesbeek gevoetbald. In 2016 verliet hij het Arnhemse SML om bij De Treffers onder-19 te gaan spelen. Vorige zomer werd hij opgenomen in de selectie van de Groesbeekse topamateurs. Doorbreken deed hij niet. Dit seizoen speelde hij één wedstrijd in de tweede divisie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal