Volledig scherm
RKHVV, eerder dit seizoen. © David van Haren

RKHVV vertrekt stijlvol uit hoofdklasse

BEVERWIJK – RKHVV is al een aantal weken gedegradeerd uit de hoofdklasse en al maanden ‘zo goed als’. En toch blijft de Huissense ploeg week na week heel aardige wedstrijden op de mat leggen. Maar net als zo vaak leverde dat zondag bij het hoog geklasseerde DEM geen punt op: 2-1.

Zo krijgt RKHVV tijdens zijn afscheidstournee volop complimenten. Dat geeft hoop voor komend seizoen in de eerste klasse. Zeker ook doordat de selectie grotendeels intact blijft. Aan de andere kant, degraderen met 16 punten achterstand…

RKHVV voetbalde in Beverwijk weer op voet van gelijkheid met wat een van de beste ploegen uit de hoofdklasse wordt genoemd. Een lastige fase voor de rust leverde wel een achterstand op. Anthony van Dongen knalde hard in de kruising. Maar RKHVV gaf niet op en drukte DEM terug. Net voor de rust zorgde Luuk Pelkman voor 1-1.

Ook na de pauze was RKHVV zeker niet minder. Een punt was zeker verdiend geweest, maar Van Dongen besliste met zijn tweede goal anders.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal