Volledig scherm
RKHVV-speler Luuk Pelkman. © Fons Sluiter

RKHVV wacht nog altijd op een overwinning

GROESBEEK – RKHVV is in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen nog altijd zonder overwinning. De Huissense hoofdklasser ging woensdagavond, op de eerste dag van het Willie Verbeet Cup-toernooi van Germania in Groesbeek, onderuit tegen eersteklasser Woezik: 2-0.

Beide goals vielen na de rust. ,,We stonden niet lekker op het veld”, vond RKHVV-middenvelder Luuk Pelkman. ,,Daardoor kwamen we lastig aan voetballen toe. We hadden er meer van verwacht. Zaterdag hebben we nog een pot, tegen Beuningse Boys, een derdeklasser. Laten we die eerst maar eens zien te winnen.”

Wel goed nieuws is dat Pelkman zelf, die door vakantie laat met de voorbereiding begon, zijn oude niveau weer aan het benaderen is. ,,Nog niet helemaal top, maar ik heb nog anderhalve week”, zei hij. ,,Dan moet ik er staan.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal