Volledig scherm
Wesley Vree van RKSV Driel. Archieffoto. © Fons Sluiter

RKSV Driel geeft rood aangelopen Arnhemse Boys een pak slaag

DRIEL - RKSV Driel haalde zondag geweldig uit tegen Arnhemse Boys. De geplaagde ploeg van trainer Adrie van Roosmalen versloeg de concurrent in de onderste regionen van de westelijke derde klasse D met 6-1.

,,Eindelijk viel alles eens op z’n plek”, sprak Van Roosmalen, die met Driel pas de tweede seizoenszege boekte. ,,De afgelopen weken hoorden we steeds van tegenstanders dat we zo leuk voetbalden, maar leverde het ons niets op. Nu wel.”

Driel kwam wel op achterstand tegen de Arnhemmers, maar daarna ging de brigade van Van Roosmalen los. Sidar Özcelik draaide nog voor rust eigenhandig de boel om met twee doelpunten. ,,De tweede was de mooiste van de dag”, vond zijn trainer. ,,Hij liftte de bal zo bij de tweede paal het hoekje in.”

In de tweede helft raakte Arnhemse Boys het spoor bijster: Stefan Ordelman kon inrukken met rood en trainer Marcel Omvlee moest vertrekken na commentaar op de scheidsrechter. Driel ging onverstoord verder en liep via Leroy Neumann, Bob Peters en Wesley Vree (tweemaal raak) uit.

Amateurvoetbal