RKSV Driel langer door met trainer Adrie van Roosmalen

DRIEL - Adrie van Roosmalen heeft zijn contract bij RKSV Driel met een seizoen verlengd. De trainer (53) geeft aan het prima naar zijn zin te hebben bij de huidige nummer 9 van de westelijke derde klasse D. 

,We hadden een moeizame start dit seizoen maar toen al zag ik het potentieel van de spelers”, zegt Van Roosmalen, die met zijn ploeg aan een opmars bezig is. ,,Dat is er de afgelopen weken uitgekomen. En ik denk dat er nog veel meer in zit.”

Trainingskamp in Marbella

Van Roosmalen vertrekt deze week met zijn ploeg naar Marbella voor een trainingskamp. Vrijdag speelt de ploeg in Spanje een oefenduel tegen SV Pesse, de ongeslagen koploper van de noordelijke derde klasse D. Ook bezoekt de selectie een oefenduel tussen Feyenoord en Borussia Dortmund.

,,De eerste keer op trainingskamp voor mij”, aldus Van Roosmalen, die eerder trainer was bij de bescheiden vierde- en vijfdeklassers DIOSA, DSZ en Niftrik. ,,Nog een voordeel van het werken bij een club als Driel, ja.”

De club trapte afgelopen weekend het jubileumjaar - de club bestaat in 2020 vijfenzeventig jaar - af met een voetbalplaatjesactie bij de lokale supermarkt.

Volledig scherm
Driel-voorzitter Frans Essers (links) met trainer Adrie van Roosmalen. © RKSV Driel

Amateurvoetbal