Volledig scherm
Shahin Selahvarzi van Havo ontwijk een tackle. © Fons Sluiter

‘Rommelend’ HAVO maakt valse start

HAALDEREN - HAVO maakte gisteren op eigen veld tegen Groesbeekse Boys een valse start in de derde klasse D. Na een beroerde eerste 45 minuten kreeg de ploeg van trainer Fred Razing het na rust niet meer recht gebreid: 1-2. 

,,We hebben het in de eerste helft laten liggen. We waren overal een stap te laat en kwamen terecht met 0-2 achter”, bromde Razing na afloop. ,,Na wat omzettingen in de rust waren we heer en meester en de hele tweede helft hebben we op hun helft lopen beuken. Maar een beetje geluk wat je dan moet hebben met de kansen ontbrak.”

Kefas Schut maakte 1-2 voor HAVO maar verder kwam de club in Haalderen niet. Razing: ,,Op basis van die tweede helft hadden we misschien wel een puntje verdiend. Maar ja, hadden we in de eerste helft maar niet zo moeten lopen rommelen. Toen hebben we het laten liggen.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal