SC Bemmel bekert verder, Jonge Kracht wint met 6-0 in Driel

Bekervoetbal zondagSC Bemmel en HAVO  hebben zich geplaatst voor de eerste knock-outronde van het districtsbekertoernooi. Voor SVHA, Jonge Kracht, SDOO, RKSV Driel, OSC, Angeren, Spero en DVOL zit het bekeravontuur er na zondag op.

De Bemmelnaren speelden zondag gelijk tegen Spero, 1-1. Het punt was genoeg om tweede te worden in de poule, achter groepswinnaar Woezik.

HAVO wist dat een punt volstond om groepswinnaar te worden, en dat haalde het ook: bij Eldenia werd het 3-3. De doelpunten van HAVO kwamen op naam van Kefas Schut (2) en Thijs Barten.

Jonge Kracht kende een goede zondag, met een 6-0 zege bij RKSV Driel, maar bekert niet verder. Trekvogels won ook, waardoor de Nijmegenaren met 7 punten uit 3 wedstrijden de 2 Betuwse clubs voorbleef. Abdullah Sprenkel maakte er 4 voor Jonge Kracht, Max Roelofs en Majje Wouters scoorden ook.

SDOO is uitgeschakeld na een  1-0 nederlaag bij Avios/DBV. Een eigen goal van Timo Jansen zette de uitslag op de borden. SVHA was al uitgeschakeld, maar won zondag wel met 4-0 van Ratti/Socii. Roy van de Vooren (2), Sjoerd Veldhorst en Mike van Leijen scoorden.

Later meer

Rene Knuiman, trainer van Jonge Kracht in gesprek met assistent Ellis Orgenia.
Volledig scherm
Rene Knuiman, trainer van Jonge Kracht in gesprek met assistent Ellis Orgenia. © Fons Sluiter
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal