Volledig scherm
PREMIUM
Lloyd Jackson: ,,Ik ben geen pure goaltjesdief, dus ik weet niet of ik dát voor ze ga fixen." © Fons Sluiter

Schoonfamilie lokt Lloyd Jackson van De Bataven naar Angeren: ‘Het begon met flauwekullen, maar we waren er snel uit’

Lloyd Jackson (30) van De Bataven is nog niet klaar voor een overstap naar een vriendenteam. Vierdeklasser Angeren is de gulden middenweg.

Volledig scherm
Lloyd Jackson wilde niet met degradatie uit de hoofdklasse afsluiten bij De Bataven. © Fons Sluiter

SV Angeren heeft de eerste versterking voor komend seizoen bijtijds binnengehengeld. Het moet nog winterstop worden, maar de vierdeklasser heeft nu al zaken gedaan met Lloyd Jackson. Een naam die klinkt als het nieuwe gezicht in een Tarantino-film, maar het is toch echt 'gewoon' een spits van De Bataven uit Gendt. Na twee seizoenen gaat hij de eersteklasser verlaten.

,,Voor de jongens daar is het geen verrassing dat ik ga vertrekken", vertelt Jackson (30). ,,Vorig seizoen heb ik veel wedstrijden gemist door een liesbreuk. Toen dacht ik er al over. Maar zo wilde ik niet afsluiten. Na de degradatie uit de hoofdklasse gingen we een niveau lager spelen, waarop de intensiteit net wat minder is. Daarom ben ik toch nog een jaar doorgegaan."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal