Volledig scherm
Kevin van Veen blijft ook volgend seizoen werken onder de paraplu van Spero. © Fons Sluiter

Spero bindt jonge trainer Kevin van Veen (27) tot medio 2021 aan Elst

ELST - Het bestuur van voetbalclub Spero heeft het contract met trainer Kevin van Veen met één seizoen verlengd met een optie voor nog een jaar. Dat maakte de Elster tweedeklasser bij monde van voorzitter René Nobels gisteren bekend.

Volgens Nobels past de 27-jarige Van Veen, die bezig is aan zijn eerste jaar bij Spero, prima bij de club en zijn die gevoelens wederzijds.

,,Als club zijn we zeer tevreden over de manier van werken van Kevin en zijn we blij dat hij naast het hoofdtrainerschap van het eerste elftal meedenkt in het technisch beleid van de club. De ambitie en de visie die Kevin heeft, passen goed bij Spero en de contractverlenging is dan ook een blijk van vertrouwen van beide kanten.”

Van Veen is naast zijn werk bij Spero ook in dienst van FC Utrecht, als assistent-trainer van het beloftenteam.. Hij vond de verlenging in Elst niet zo ingewikkeld. ,,Wanneer je allebei tevreden bent over de samenwerking, kun je er snel uit zijn en dat waren we gelukkig.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal