Volledig scherm
Topscorer Dennis Knuiman viert een van zijn treffers voor SC Bemmel. © Fons Sluiter

Sportclub Bemmel in alle rust begonnen met de voorbereiding

BEMMEL - Eersteklasser Sportclub Bemmel is zondag in alle rust gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De selectie kwam op sportpark Ressen bij elkaar voor de eerste training.

Dat SC Bemmel – vorig seizoen nog lang in de race voor promotie naar de hoofdklasse – later begint dan de concurrentie, heeft volgens trainer Ronald Grotenbreg twee oorzaken.

,,Doordat we tot zo laat in het seizoen in de nacompetitie zaten, zouden de spelers anders een te korte vakantie hebben gehad. Daarbij is de selectie, op een enkele nieuwe speler na, intact gebleven. Daardoor weten de spelers en de staf al wat ze aan elkaar hebben en dat is natuurlijk anders dan bij sommige van onze concurrenten die nogal wat werk aan de winkel hebben.”

Voordat op 1 september de eerste bekerwedstrijd tegen Woezik op het programma staat, oefent de ploeg zondag 18 augustus thuis tegen Be Quick Zutphen. Daarnaast speelt Bemmel op het oefentoernooi van Germania op woensdag 21 augustus tegen Quick 1888 en de zaterdag daarna tegen Venray.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal