Volledig scherm
Bram Giesbertz, maker van de eerste Angeren-goal in 2020, hier tegen Loil. Hij scoorde zondagmiddag bij 't Peeske de gelijkmaker. in net duel op 24 november begon en 19 januari werd uitgespeeld. © Fons Sluiter

SV Angeren draait na ruim anderhalve maand de rollen om bij ’t Peeske

DIDAM - SV Angeren had zondagmiddag in 4D nog ruim een helft te spelen in het duel tegen ’t Peeske. De wedstrijd werd op 24 november bij een 1-0 stand gestaakt na een hamstringblessure van de scheidsrechter. Zondag scoorde Angeren tweemaal in het restant en won de wedstrijd met 1-2.

,,We hebben prima gespeeld en de 1-0 achterstand omgedraaid”, zag Angeren-trainer Gerrit-Jan Barten. ,,We zijn met de ploeg vier dagen naar Rome geweest en dat is heel goed geweest voor de sfeer in het team.” Nog voor rust maakte Bram Giesbertz gelijk, daarna scoorde Tim Brandts 2-1 voor Angeren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal