OSC’er Job Leenders (5) gooit zich in een kopduel met Nick Janssen van Roda’28. Links op de achtergrond OSC-trainer Eddy Hagen.
Volledig scherm
PREMIUM
OSC’er Job Leenders (5) gooit zich in een kopduel met Nick Janssen van Roda’28. Links op de achtergrond OSC-trainer Eddy Hagen. © Frank Laracker/BSR Agency

Trainer Eddy Hagen verbaasd over afwijzing contractverlenging bij OSC, spelers ook

OOSTERHOUT - Trainer Eddy Hagen is bezig aan zijn laatste maanden bij voetbalclub OSC. Het bestuur van de vierdeklasser uit Oosterhout liet de 45-jarige Elstenaar vorige week weten dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Tot verbazing van Hagen én zijn spelers.

,,De mededeling viel me rauw op mijn dak, ja’’, zegt de oud-trainer van RKSV Driel, Spero en Redichem. ,,Zeker omdat ze er vóór de winterstop veel druk op zetten om te verlengen.

Maar op dat moment was me nog niet helemaal duidelijk welke spelers volgend seizoen zouden doorgaan en welke niet. Daarom heb ik toen niet meteen toegehapt. Nu was er bij het bestuur ineens geen vertrouwen meer in mij voor de lange termijn.’’

Quote

Wij hebben Eddy in een eerder stadium een heel duidelijk signaal gegeven

Gerard van den Top, Bestuurslid OSC
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal