Volledig scherm
Trainer Rob Bouman geeft aanwijzingen aan De Bataven. Naast hem zit assistent Cor Peters. © Fons Sluiter

Trainer Rob Bouman van De Bataven naar Sportclub Bemmel

BEMMEL - Rob Bouman, de huidige trainer van De Bataven, volgt komend seizoen Ronald Grotenbreg op bij Sportclub Bemmel. Dat maakte de eersteklasser dinsdagavond bekend bij monde van bestuurslid technische zaken Hein Rombouts.

Grotenbreg kondigde eind vorig jaar aan dat hij toe was aan iets nieuws, waarna Bemmel op zoek ging naar een nieuwe trainer. Dat de club bij Bouman uit kwam, was volgens Rombouts geen toeval. ,,Rob is natuurlijk geen onbekende voor ons. Hij heeft hier in het verleden al eens gewerkt en hij past wat betreft ervaring en persoonlijkheid helemaal bij ons.”

Bouman had Bemmel onder zijn hoede van 2002 tot en met 2005, toen de club in de tweede klasse speelde. De afgelopen vijf jaar was hij in dienst bij De Bataven, dit seizoen één van de concurrenten van Bemmel in de eerste klasse E. Daarvoor werkte hij onder andere bij Juliana’31, Beuningse Boys en Alverna.

Rombouts: ,,Wij hebben hem benaderd of hij geïnteresseerd was met ons te komen praten. Rob past namelijk precies in ons profiel. Hij heeft ervaring met dorps­clubs en wij denken met hem een nieuwe stap te kunnen maken.”

Amateurvoetbal