Volledig scherm
Teleurstelling bij Lars Matse van RKSV Driel na de 0-0 tegen Eldenia. © BSR Agency

Verdediger Vernooij de held van HAVO in Haalderen, Driel doelpuntloos

HAALDEREN/ELDEN - HAVO sluipt in de derde klasse D richting de top. Door een 2-1 zege op Germania is het gat met de koppositie nog maar drie punten. Dikverdiend, zo omschreef trainer Fred Razing de zege van zijn HAVO op Germania dat met lege handen terug moest naar Groesbeek. ,,Echt wel. Alleen al vóór rust hadden we er al vier of vijf moeten maken. Maar ja, je moet ze wel tegen het netje leggen.”

De thuisploeg kwam in Haalderen al vlot op 1-0 via een lepe goal van Tim Vonk. Vijf minuten later was het echter alweer gelijk uit een penalty.

De held van Haalderen werd verdediger Martijn Vernooij. Bij een HAVO-corner maakte hij de oversteek naar voren en was er als de kippen bij om een afgeslagen bal binnen te knallen: 2-1.

RKSV Driel kwam gisteren in de westelijke derde klasse D niet verder dan 0-0 bij Eldenia. Daarmee schiet de ploeg van trainer Adrie van Roosmalen niet veel op en blijft negende. Het maakt de wedstrijd tegen nummer acht Saestum (Zeist) van komende zondag nog belangrijker.

Bij Driel werd een doelpunt van Julian Frederiks niet toegekend vanwege buitenspel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal