Volledig scherm
Ed Hagen wijst Redichem de weg. Volgend seizoen gaat hij OSC op koers zetten. © Gert Budding

Vertrekkende Redichem-coach Ed Hagen vond in OSC al een andere club

OOSTERHOUT – Ed Hagen volgt na dit seizoen Manfred van den Broek op als hoofdtrainer bij OSC uit het Betuwse Oosterhout. De 44-jarige Elstenaar maakte eerder deze week bekend dat hij aan het eind van het seizoen stopt bij zaterdagderdeklasser Redichem. 

Hagen nam het besluit al een maand geleden, maar zijn huidige club wilde het nog even niet naar buiten brengen. Een belangrijke reden voor de overstap is dat Hagen als coach bij een zaterdagclub zijn twee zoons niet bij RKSV Driel kan zien voetballen, waar hij van 2012 tot mei dit jaar hoofdcoach was. 

OSC komt uit in de vierde klasse E. Het contract zal officieel worden ondertekend tijdens de nieuwsjaarsreceptie van de club op 6 januari.

Schepers: ,,De insteek is een samenwerking van meerdere jaren: drie of vier jaar. We willen vooruitkijken en aan het team bouwen. En dan kijken we jaarlijks hoe het loopt.”

Hagen was eerder zes jaar traineer van RKSV Driel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal