Lennart Rekmans van RKHVV beschermt de bal tegen zijn tegenstander van Heino.
Volledig scherm
PREMIUM
Lennart Rekmans van RKHVV beschermt de bal tegen zijn tegenstander van Heino. © Fons Sluiter

Zo'n dag dat alles nét niet lukt bij RKHVV

Een wedstrijd zonder doelpunten kan best aantrekkelijk zijn. Dat lieten RKHVV en Heino zondag in Huissen zien. In grote delen van de wedstrijd golfde het spel op en neer, en voor beide doelen gebeurde meer dan voldoende. De uitslag had best 4-4 kunnen zijn. Want Heino bleek na de eerste twintig minuten prima mee te kunnen voetballen.

En weer kan Lennart Rekmans het beslissende tikje niet uitdelen tegen Kevin Reimink.
Volledig scherm
En weer kan Lennart Rekmans het beslissende tikje niet uitdelen tegen Kevin Reimink. © Fons Sluiter

Maar al dat beschouwen was totaal niet aan de orde geweest, als RKHVV in dat eerste kwart van de wedstrijd een van de vele kansen benut had. Alleen spits Lennart Rekmans verprutste er al een handvol of meer.

Een keer was hij keeper Kevin Reimink al voorbij, maar hij liet de lange doelman terugkomen om op het nippertje nog redding te brengen. Een andere keer stuiterde de bal tussen Rekmans en een leeg doel. Maar de spits kreeg er om de een of andere reden zijn voet niet tegenaan.

,,Dat was een heel vreemd moment", keek Rekmans terug naar die laatste kans. ,,Ik stond bij de tweede paal en de bal schoot bij een corner van Danny Bosch door. Ik rekende er totaal niet op en kreeg de bal tegen me aan. Het volgende moment zag ik hem voor me stuiteren."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal