Volledig scherm
Alex Baldwin namens Wageningen in het duel met Musketiers. © Gert Budding

4HW: Musketiers kansloos tegen Ede/Victoria

In Elst heeft Musketiers met 1-4 verloren van het hoger op de ranglijst van 4H geplaatste Ede/Victoria. 

 Met de rust was het al 0-3 in het voordeel van de bezoekers door treffers van Rameau Heerebout, Yahya Hotak en Mohammes El-Idrissi. 

Bart de Bruin maakte er voor de thuisploeg nog 1-3 van. Uiteindelijk bepaalde Roderick Coleridge de eindstand. Bij Musketiers kreeg mark Roks een gele kaart en moest doelman Weinand Peterman met een blessure naar de kant.

Uitnederlaag voor Wageningen

Wageningen verloor in het laatste kwartier met 2-0 van Echteld. Naast de nederlaag kreeg ook Jeroen Vliege een rode kaart voor de bezoekers.

Nipte winst voor VVA Achterberg

In Cothen heeft VVA Achterberg met 1-0 gewonnen van SVF. De enige treffer werd al in de eerste helft gemaakt door Samir Moshi. Daarna verzuimde de ploeg van trainer Jan-Jaap van der Poel de voorsprong verder uit te bouwen.

DVSA deelt de punten in eigen huis

Ondanks een veldoverwicht is DVSA in Amerongen tegen FC Lienden blijven steken op een 1-1 gelijkspel. In de elfde minuut kwam de thuisploeg al achter. Nog voor rust scoorde Thijs Klopper de gelijkmaker. Daarna waren de vele kansen niet aan de Amerongers besteed.

GVC kan het DEV Doorn niet lastig maken

Met een 4-1 nederlaag bij DEV Doorn moest GVC de terugreis naar wageningen ondernemen. Met de rust was de stand al 3-0. In het tweede deel kreeg GVC nog wel kansen. Hiervan werd er slechts één benut.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal