Volledig scherm
Archiefbeeld Ede/Victoria © Herman Stöver

4HW1: Ede/Victoria blijft ondanks gelijkspel tweede

EDE - Ede/Victoria en Musketiers hielden elkaar in evenwicht. Op sportpark de Hoekelumse Eng werd het 1-1. Ondanks het puntenverlies tegen de nummer elf van de ranglijst, staat Ede/Victoria nog altijd op de tweede plaats. DEV Doorn is al kampioen. Voor Musketiers scoorde Raymond Boateng. Bij de Edenaren deed Ilias el Jaffoufi dat.

VVA Achterberg, en dan met name Dennis Veer, haalde uit tegen SVF uit Cothen. De spits vond het net drie keer. Tim van Ginkel, Tijmen van de Kolk en Patrick van de Laan scoorden ook.

DVSA maakte een slechte beurt in Lienden en zakte daardoor naar de zesde plek. FC Lienden won met 2-1. Het Amerongse doelpunt kwam op naar van Ronald Steunenbrink.

Harskamp verloor met 0-2 van Prins Bernhard. De ploeg van trainer Bob Jansen lijkt dit seizoen toch echt af te sluiten zonder overwinning. Het sprokkelde pas twee punten. Er staan nog wedstrijden tegen Fortissimo en DVOV op het programma.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal