Volledig scherm
Archiefbeeld © Herman Stover

4HW1: Uitwinst Ede/Victoria, DVSA succesvol tegen SVF

LIENDEN - Ede/Victoria heeft bij FC Lienden goede zaken gedaan. De Edenaren, tweede op de ranglijst, wonnen met 1-2 en blijven in het spoor van koploper DEV Doorn. 

In Lienden kwam de ploeg van trainer Erdinc Kadioglu na een half uur met 0-1 voor. Na een uur spelen werd het gelijk. Colin Houth schoot raak vanaf elf meter. Maar binnen vijf minuten kwam Ede/Victoria opnieuw op voorsprong. Een kwartier voor tijd miste de bezoekers nog een strafschop.

GVC wint na rust van Oranje Wit

WAGENINGEN - De ontmoeting tussen GVC en Oranje Wit heeft voor de thuisploeg een 5-1 overwinning opgeleverd. In de eerste helft waren de bezoekers uit Elst de betere ploeg. Door Stan Becks werd het 0-1. Na een uur trok GVC de wedstrijd naar zich toe en bepaalde de eindstand op 5-1. Thijs de Klein, Glen van Lieshout, Nicolai Cairn (2x) en Thomas Remmits waren de schutters.

DVSA succesvol tegen SVF

AMERONGEN - Na een goede wedstrijd van de Amerongers voor eigen publiek bleef de winst met 3-0 op sportpark De Burgwal. Voor rust scoorde Leo van Eem de openingstreffer. In de tweede helft was het twee keer Ronald Steunenbrink die de eindstand bepaalde. Door de winst nadert DVSA de top drie in de vierde klasse H.

VVA Achterberg vergeet te scoren

MAARN - Bij het bezoek van VVA Achterberg aan SVMM was de ploeg van trainer Jan-Kaap van der Poel lange tijd de beter voetballende ploeg. De vele kansen werden, zoals wel vaker de laatste weken, echter niet benut. Na rust deed de thuisploeg dat wel en won uiteindelijk met 2-0.

Verlies Wageningen bij koploper

DOORN - Lijstaanvoerder DEV Doorn was in eigen huis met 6-2 te sterk voor Wageningen. Voor de thuisploeg scoorde Ross van de Wulp drie keer. Pas bij 6-0 kon Wageningen wat terugdoen door twee keer te scoren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal