Volledig scherm
Archiefbeeld VVA Achterberg © Herman Stöver

4HW1: VVA Achterberg deelt punten, DVSA geeft winst uit handen

ACHTERBERG - Op sportpark De Meent kon thuisploeg VVA Achterberg niet verder komen dan een puntendeling tegen koploper DEV Doorn. 

In de eerste helft zorgde Dennis Veer voor de 1-0. Uit een strafschop maakten de bezoekers gelijk. Ook voor de ploeg van trainer Jan-Jaap van der Poel kwam er een strafschop. Dennis Veer miste, waardoor beide ploegen op één punt bleven steken.

DVSA geeft na rust winst uit handen

AMERONGEN - Voor eigen publiek ging DVSA in Amerongen met een 3-0 voorsprong de rust in. 

Een eigen treffer van het bezoekende Kesteren en treffers van Leo van Eem en Bart Laponder waren hiervoor verantwoordelijk. 

Na rust ging het helemaal mis voor de thuisploeg. Bij de 3-3 kreeg doelman Brian Bakkenes een rode kaart. In de slotfase scoorde Kesteren de winnende treffer.

Ruim verlies voor Oranje Wit

COTHEN - Hekkensluiter Oranje Wit heeft in Cothen met 11-0 verloren van SVF. DE Elstenaren blijven daarmee op slechts één punt staan op de ranglijst.

Ede/Victoria boekt belangrijke uitzege

ECHTELD - Door met 0-2 te winnen bij Echteld is Ede/Victoria koploper DEV Doorn tot op één punt genaderd. DE treffers voor de Edenaren kwamen op naam van Rameau Heerebout en Ilias El Jafoufi.

Wageningen deelt de punten met SVMM

WAGENING - Tot drie keer toe maakte Wageningen in eigen huis een achterstand goed tot een 3-3 eindstand. Jeroen Viege, Ruben de Bart en Merwin Korterink kregen de treffers achter hun naam.

Musketiers zonder punten voor eigen publiek

ELST - Op het gemeentelijk sportpark in Elst heeft Musketiers een slechte beurt gemaakt. De ploeg van Denny mater verloor met 1-2 van GVC. Net voor rust maakte Bart de Bruin nog wel de gelijkmaker voor de 1-1. Na rust gingen de punten naar Wageningen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal