Volledig scherm
John de Wolf in een eerder duel. Archieffoto. © Remko Kool (Pro Shots)

Afgang voor GVVV tegen TEC

TIEL - Trainer John de Wolf van GVVV omschreef de wedstrijd als dramatisch slecht. Een totale afgang was misschien beter geweest. De tweededivisionist uit Veenendaal bakte er tegen TEC helemaal niets van. De 4-2 nederlaag was een logische gevolg.

Dat het nog maar 1-0 bij rust was voor de thuisploeg door een doelpunt van Jip Bartels lag meer aan de onnauwkeurigheid van TEC dan aan gemiste kansen voor GVVV. Die waren er namelijk niet.

Na rust liep TEC snel uit naar 2-0 door een wonderschoon doelpunt van Wimilio Vink. Hij scoorde met een fraaie lob over doelman Johan Jansen. Vink maakte ook de 3-0 uit een snelle tegenstoot, het wapen waarmee TEC steeds gevaarlijk én succesvol was.

Het duurde tot de 70ste minuut voordat GVVV iets terugdeed. Robin Mulder verlengde een kopbal van Martin van Eck in het doel: 3-1. Mulder scoorde ook nog in de 89ste minuut de 3-2, maar invaller Trumaine Balrak strafte geknoei bij GVVV af: 4-2.

Omdat Jong AZ met 2-0 van FC Lienden won en Kozakken Boys zegevierde tegen Spakenburg bedraagt de achterstand van GVVV op Jong AZ nu zeven punten en moet GVVV de tweede plaats delen met Kozakken Boys.

Katwijk is tot op één punt genaderd en komende zaterdag de tegenstander van GVVV in Veenendaal.

Amateurvoetbal