Volledig scherm
Bennekom, hier in actie tegen DTS'35 Ede, hield op de valreep een punt over aan het treffen met DOS'37. © Sven Menschel

Bennekom ontsnapt aan eerste verlies

VRIEZENVEEN - In de eerste klasse D ontsnapte Bennekom zaterdag op het nippertje aan de eerste competitienederlaag. Door een late treffer van invaller Ismael Antonio sleepte de ploeg van trainer Arnold Brehler een 3-3 gelijkspel tegen DOS’37 uit het vuur.

Net als vorig seizoen had Bennekom de handen vol aan de Vriezenveense ploeg. Het werd toen 4-3. Door een doelpunt van Hidde Boers keek Bennekom zaterdag al na ruim vijf minuten tegen een achterstand aan: 1-0.

Na een half uur kwam het langszij via Nick Stienstra. In de tweede helft leek Bennekom orde op zaken te stellen. De ingevallen Fabian Beukhof zette zijn ploeg op voorsprong (1-2). Beukhof loste Tolunay Durmus af, die met een hoofdwond naar de kant moest.

De thuisploeg zette nog een keer aan en boog de achterstand om door goals van Ronald te Morsche en Douwe Koebrugge om (3-2). Dankzij Antonio peurde Bennekom er toch nog een punt uit.

De koppositie is Bennekom na één week al wel weer kwijt. Komend weekend wacht weer een uitwedstrijd. Dan is hekkensluiter Hierden de tegenstander.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal