Volledig scherm
Fathi Ben Ahmed verkast naar Bennekom. Foto: Martijn Buskermolen/Pro Shots

Bennekom strikt aanvaller Ben Ahmed

BENNEKOM - Luttele uren voor het sluiten van de overschrijvingstermijn heeft Bennekom weer toegeslagen. Fathi Ben Ahmed versterkt volgend seizoen de selectie van de eersteklasser. De 23-jarige aanvaller genoot zijn opleiding bij Bennekom, maar verhuisde op jonge leeftijd naar FC Lienden.

Na avonturen bij JVC Cuijk en GVVV speelde hij afgelopen seizoen weer voor de kersverse tweededivisionist FC Lienden, waarin hij weinig aan spelen toekwam.

De Veenendaler moet de opengevallen spitspositie, na het vertrek van Siemen Eijkemans, opvullen. Bennekom heeft volgend seizoen elf nieuwe spelers. Tien spelers zijn vertrokken.

Verdediger
Eerder vandaag legde Bennekom Just Berends vast. De verdediger is de tiende nieuweling voor volgend seizoen. Berends is afkomstig van De Treffers. „Just is een linksbenige verdediger”, zegt technisch manager Hein Oelderik in een reactie. „Daar hebben we er niet zo veel van in de selectie.” Berends speelde in de jeugd van Vitesse, voordat hij bij de Groesbeekse vereniging terecht kwam. „We zijn nog bezig met een speler", besluit Oelderik. „Maar of dat nog doorgaat, is de vraag. Het is geen must, maar het zou wel aardig zijn.”

Amateurvoetbal