Volledig scherm
Blauw Geel'55-trainer David Wagensveld. © Herman Stöver

Blauw Geel'55 opgezadeld met keepersprobleem

EDE - Blauw Geel’55 zag deze zomer twee keepers vertrekken. Daar kwam één nieuwe voor in de plaats, maar de overschrijving van Juwan Ekoe, die van DTS Ede zou overkomen, is nog altijd niet geregeld. En dus zit de Edese tweedeklasser met een keepersprobleem.

Eerste goalie Joshua van den Berkt vertrok naar GVVV en tweede keuze Daan Rijsemus koos voor een overstap naar Woudenberg. Als opvolger haalde Blauw Geel’55 Juwan Ekoe, die bij buurman DTS Ede voornamelijk in het tweede elftal zijn minuten maakte. De keeper regelde zijn overschrijving echter niet, waardoor Blauw Geel’55 met een probleem kampt. ,,Ik wil het geen paniek noemen, maar er moet nog wel wat gebeuren’’, zegt secretaris Han Mennen.

En zo wordt trainer David Wagensveld opgezadeld met een keepersprobleem. ,,Twee weken voor het verstrijken van de overschrijvingsperiode hoorden we dat de overschrijving van Juwan nog niet geregeld was. Wij probeerden hem te bereiken maar konden geen contact met hem krijgen: via zijn familie niet, via zijn oude club niet. Hij was onvindbaar’’, reageert de trainer.

Er is al nagedacht over een eventueel alternatief, mocht Ekoe ook de komende periode geen actie ondernemen. ,,Michel van Beek, de keeperstrainer, heeft de handschoenen weer van stal gehaald. Het is verre van ideaal maar hij wilde de club helpen. Daarnaast hebben we nog Noah Suitela, hij is ook overgekomen van DTS Ede. Een jonge keeper die we de kans geven. Hij en Michel mogen het gaan uitvechten’’, stelt de Veenendaalse oefenmeester.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal