Volledig scherm
© DG

Blauw Geel’55 speelt met laf Lunteren

EDE – Blauw Geel’55 had op eigen veld weinig moeite met het hoger geklasseerde Lunteren. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek liep, met name in de tweede helft, over Lunteren heen: 4-0.

Lunteren, dat nog wel beter uit de startblokken kwam, kreeg via voornamelijk Davy Pol mogelijkheden op een openingsdoelpunt. Maar zijn schoten belandde of op de vuisten van doelman Kevin van der Mark of naast het doel. Ook Max Degenaar was dicht bij een doelpunt, maar zijn inzet stuitte via de lat en paal uit het doel. Aan de andere kant was Blauw Geel’55 een stuk effectiever. De Edenaren kwamen, kort voor rust, op 1-0 via Aziz Ballouk. Hij kon bij de tweede paal geheel vrijstaand inkoppen.

Na de pauze ging het hard. Al na twee minuten ging Gudo van Dronkelaar opzichtig in de fout; Wouter Slot pakte het cadeautje uit: 2-0. Drie minuten later moest Van Dronkelaar er met rood van af na een harde tackle. Via Reda Atibi en opnieuw Slot liep de thuisploeg verder uit naar 4-0. Lunteren stelde daar helemaal niets meer tegenover.

15 oktober 2016

Amateurvoetbal