Volledig scherm
Daniël de Lange (tweede van rechts) geeft bij DOVO individuele training aan spelers. © Herman Stöver

Daniël de Lange blijft techniektrainer bij DOVO

VEENENDAAL -Daniël de Lange blijft ook na de zomer werkzaam bij DOVO. 

De inwoner van Dieren vervulde dit seizoen de rol van individuele techniektrainer. De spelersgroep was positief over zijn inbreng en dat heeft DOVO gehonoreerd met contractverlenging. 

Samen met hoofdtrainer Gert Kruys en assistent José de la Fuente Pozo vormt hij de technische staf bij de Veenendaalse derdedivisionist.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jeugdig ONA’53 verliest bij Veluwezoom

    Jeugdig ONA’53 verliest bij Veluwezoom

    VELP - Op bezoek bij Veluwezoom heeft het Wageningse ONA’53 een 3-2 nederlaag geleden. Trainer Marcel Nijhuis, die junior Stan van Geffen centraal op het middenveld liet starten, zag zijn ploeg via Nino van Viegen op een 0-1 voorsprong komen. Na de 1-1 kort voor rust was het Remco Derks die in het tweede bedrijf voor de hernieuwde voorsprong zorgde. Veluwezoom, dat nog niet veilig is, kwam weer langszij om in de slotfase ook nog de winst te pakken.

Amateurvoetbal