Volledig scherm
Archiefbeeld: De Merino's - Hierden © Herman Stöver

De Merino’s morst onnodige punten tegen ASV Dronten

VEENENDAAL - Trainer Jan Gaasbeek van De Merino’s hield een dubbel gevoel over aan het 2-2 gelijkspel van zijn ploeg tegen ASV Dronten.

„Blij dat we in de slotfase nog gelijk maakten, maar ontevreden over het vertoonde spel en de kansen, die we misten. We hadden ons zo goed als veilig kunnen spelen, nu moeten we de komende wedstrijden nog vol aan de bak.”

Via een kopbal van David Scholte namen de Veenendalers na 25 minuten nog wel een voorsprong, maar die werd nog voor rust teniet gedaan door Dronten: 1-1.

Door het onrustige spel van De Merino’s kreeg Dronten mogelijkheden en dat resulteerde in een 1-2 voorsprong voor de polderbewoners. Aron de Koning sleepte in de tachtigste minuut nog een gelijkspel voor De Merino’s uit het vuur, waardoor het vier ploegen onder zich houdt in de eerste klasse D.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal