Volledig scherm
Archieffoto Mike Denissen © Herman Stöver

Denissen kan seizoen afmaken bij Ede/Victoria

EDE - Mark van Wijk ging, Mike Denissen kwam. De Edenaar neemt het stokje bij vierdeklasser Ede/Victoria vooralsnog over.

Zijn rentree op sportpark De Hoekelumse Eng – Denissen was tussen 2011 en 2013 ook trainer van Ede/Victoria – verliep succesvol. Kesteren, de oude werkgever van Denissen, werd zaterdag met 4-3 verslagen. En dat na een van de meest rumoerige weken bij de vereniging. „Ik wilde de club daarom ook helpen. Dat was de voornaamste reden dat ik ‘ja’ zei op de vraag of ik het in ieder geval deze week wilde overnemen. Een aantal jongens ken ik nog van mijn vorige periode. Het is voor mij belangrijk dat ik de jongens kan raken. Alleen als ik dat voor elkaar krijg, gaat het werken”, aldus Denissen.

Gesprek
Hoe nu verder? „Er staat wel een vacature voor hoofdtrainer op de website van de vereniging, maar ik zou het seizoen wel af kunnen maken. De club heeft mij in eerste instantie gevraagd en we hebben nog een gesprek over de toekomst. Maar ik moet denk ik gewoon mee gaan in de procedure”, besloot Denissen.

Amateurvoetbal