GVVV-speler Philip Ties (links) schermt de bal af voor Menno Vooges van ASWH.
Volledig scherm
GVVV-speler Philip Ties (links) schermt de bal af voor Menno Vooges van ASWH. © BSR Agency

Doelman Johan Jansen ergert zich blauw aan nederlaag bij hekkensluiter ASWH

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Door met 2-1 te verliezen tegen ASWH bewees GVVV zichzelf een slechte dienst. De gevarenzone blijft angstig om de hoek kijken.

Natuurlijk, het was een schrale troost dat concurrenten ook punten verloren, maar trainer Niek Oosterlee had er alles op gezet om bij de hekkensluiter te winnen. GVVV krijgt immers een zware serie voor de kiezen.

ASWH had alle tien tot dan behaalde punten in eigen huis bij elkaar gespeeld en voegde daar drie tegen GVVV aan toe. Niet eens onverdiend bleek bij het laatste fluitsignaal.

Keeper was ziedend over het optreden van zijn ploeg. „Ik snap er helemaal niets van. Dit was gewoon een schandalige nederlaag. Volgens mij heeft het met motivatie te maken. Tegen ploegen van naam spelen we wel goed, hebben we geen peptalk nodig. Tegen staartploegen bakken we er helemaal niets van”, brieste de doelman.

Jansen hield in de eerste helft GVVV nog op de been, maar moest na drie kwartier toch capituleren. Scheidsrechter Vos miste een overtreding, waarna Jordi van der Laan voor de thuisploeg scoorde: 1-0.

Vijf minuten later was het al weer raak voor ASWH. Lester Pires liet Jansen kansloos: 2-0 en besliste daarmee de wedstrijd. Dat Robin Mulder in blessuretijd tegen zijn oude club nog de aansluitingstreffer op het bord bracht, veranderde daar niets aan.

Opstelling GVVV: Jansen; Fini (46. Goemans), Van der Voort, Den Hartog (82. Laghmouchi), Adnane; Oostinjen; De Jong (Van Nieuwkerk), Ties, De Leeuw; Powel, Mulder.

Amateurvoetbal