Volledig scherm
Trainer Gert Kruys van DOVO zag zijn team met dubbele cijfers winnen. © Herman Stöver

DOVO krijgt te weinig tegen SC Genemuiden

VEENENDAAL - In een voor het publiek aantrekkelijk wedstrijd hebben DOVO en Sc Genemuiden de punten gedeeld met een 2-2 eindstand. Met name in de tweede helft waren de Veenendalers de bovenliggende partij, maar een aantal grote kansen werd niet benut.

In de eerste helft begon DOVO heel scherp, maar het duurde tot de 24ste minuut tot Joshua Patrick de 1-0 binnenschoot. Twee minuten later was de stand weer gelijk. Met de punt van de schoen passeerde Jacco Riemens doelman Bodhi Prinssen.

Na de hervatting schroefde de ploeg van trainer Gert Kruys het tempo op. Via de zijkanten kwam het gevaar. Maar Frank Hol en zijn vervanger Quincy Arends faalden bij twee grote kansen.

De bezoekers leken met de volle winst naar huis te gaan. Omar Kavak schoot inde 86ste minuut fraai de 1-2 binnen. DOVO pakte alle moed bij elkaar en werd daarvoor beloond. Roy Bakkenes was de schutter van de 2-2. Trainer Gert Kruys had genoten van zijn ploeg: "Op basis van de tweede helft verdienden wij de punten.’’ DOVO deelt de eerste plaats in de Hoofdklasse B met ACV.

Lees het uitgebreide verslag maandag in de Vallei-editie van De Gelderlander.

Amateurvoetbal