Volledig scherm
Archiefbeeld: DOVO - Eemdijk © Sven Menschel

DOVO niet langs reeds gedegradeerde Achilles ‘29

VEENENDAAL - Op sportpark Panhuis heeft DOVO in de laatste thuiswedstrijd in de derde divisie de eigen aanhang niet kunnen trakteren op een overwinning. Tegen het reeds gedegradeerde Achilles ’29 uit Groesbeek gaf het scorebord na negentig minuten een 3-3 eindstand aan.

In de eerste helft nam de ploeg van trainer Gert Kruys een 2-0 voorsprong. Beide treffers kwamen op naam van Joshua Patrick, die daarmee zijn totaal op 34 bracht. Direct na rust scoorde Boris Rasevic de 2-1. Twee minuten later was het verschil weer twee door een kopbal van Lars Middelwijk. 

Mede door de vele wissels zakte de wedstrijd naar een bedenkelijk niveau. Kevin Schmidt, volgend seizoen DOVO, maakte er 3-2 van en even later trok Desire Ruhindwa de stand gelijk. Bij DOVO nam Leon Toonen na 13 seizoen, 303 wedstrijden en 104 doelpunten afscheid. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij De Dijk in Amsterdam.

DOVO: Van de Weerdhof; Velagic, Wormgoor, Middelwijk, De Zwart; Zeeman,Toonen (56. El Khoulati), Bakkenes, Enrico Patrick, Berkvens, Arends (63. Berkvens), Joshua Patrick (78. Loukili)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal