Volledig scherm
Archiefbeeld: Spakenburg - DOVO © Rodney Kersten

DOVO niet opgewassen tegen DVS 33

ERMELO - In de derde divisie heeft DOVO de uitwedstrijd bij DVS’33 met 4-0 verloren. Na een goede start met kleine mogelijkheden voor DOVO nam DVS’33 het heft in handen. Met name op het middenveld werden de Veenendalers door de snel combinerende thuisploeg overtroefd. 

In de 11e minuut scoorde Basil Camara uit een hoekschop. Een blunder in de defensie van de ploeg van trainer Gert Kruys gaf topscorer Maurice de Ruiter in de 17e minuut de kans op 2-0. Hij faalde niet. Toen een schot van afstand van Mike Ahrens via een rug achter doelman Koen Hagelstein in het doel ging (3-0) leek de wedstrijd gespeeld.

In de tweede helft drong de thuisploeg niet meer aan, waardoor DOVO genoeg kansen kreeg op een tegentreffer. Dat gebeurde niet. In de extra tijd vierde Benjamin Roemeon nog de 4-0. Trainer Gert Kruys was met name ontevreden over de strijdlust van zijn ploeg in de eerste helft: ,, Je mag verwachten dat ze volop de duels ingaan. Dat gebeurde niet en daarom heb ik ook twee wissels gebracht na de rust. Als je dan ook nog de kansen niet benut om er nog een wedstrijd van te maken is het verhaal klaar.

DOVO: Hagelstein; Enrico Patrick, Mooij, Wormgoor, De Zwart (77. Toonen); El Azzouzi (46. Coster), Roy bakkenes(46. Ariën Bakkenes), Kivuvu, Amarzgiou; Joshua Patrick, Godée

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal