Volledig scherm
DOVO viert een goal op archiefbeeld. © Herman Stöver

DOVO op schot in Noordwijk

In de eerste uitwedstrijd van DOVO in de derde divisie bij SJC in Noordwijk heeft de ploeg van trainer Gert Kruys vanaf de eerste minuut gedomineerd. Bij het laatste fluitsignaal leverde dat voor de Veenendalers een 1-8 overwinning op.

Op een bijveld van het sportpark van het gepromoveerde SJC lieten de spelers direct zien dat ze de slechte prestatie van vorige week tegen Hoek (0-1 verlies) wilden rechtzetten. 

De thuisploeg van trainer Sjaak Polak bleef  tot in de 29 ste minuut schadevrij. Toen scoorde Joshua Patrick de 0-1. Nog voor rust maakten Simon van Zeelst (kopbal) en Kesly den Haag er 0-3 van. In de tweede helft ging DOVO door in het hoge tempo van voor rust en speelde de defensie van SJC helemaal zoek. 

Marley Berkvens, Joshua Patrick, Marley Berkvens, Nando Wormgoor en voor de derde keer Joshua Patrcik maakten de acht vol. Tussendoor scoorde SJC uit een strafschop de 1-5. Trainer Kruys had genoten: ,,Het elftal was gretig vanaf minuut één. Geoefende spelpatronen kwamen uit de verf en ook uit standaardsituaties, waar we op de training veel aandacht aan schenken, werd gescoord.’’ 

Zaterdag ontvangt DOVO Odin ’59 in Veenendaal.

DOVO: Ubbergen: Enrico Patrick( 69. Velagic), Wormgoor, Hovestad , De Zwart; Bakkenes,

Berkvens, Van Zeelst, Den Haag (78. El Khoulati); Joshua Patrick, Amarzgiou (82.

Middelwijk).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal