Volledig scherm
DOVO op archiefbeeld © Rodney Kersten

DOVO pakt winst in slotminuut

VEENENDAAL - De wedstrijden tussen DOVO en ASWH is in een 3-2 overwinning voor de Veenendalers geëindigd. 

BIJ DOVO ontbraken doelman Rodney Ubbergen door een blessure en Roy Bakkenes vanwege een schorsing. De gasten uit Hendrik-Ido-ambacht kwamen aan de leiding door een treffer van Stanley Husen. In de 38ste minuut benutte Joshua Patrick een strafschop na een overtreding op hem. Een speler van ASWH ontving vervolgens een rode kaart. De bezoekers namen in de 54ste minuut opnieuw de leiding na een schopt van grote afstand van Peter Verhoeve. De gelijkmaker van Joshua Patrick was van eenzelfde schoonheid. In de slotminuut bezorgde Salim Amarzgiou de 3-2 zege. DOVO moet volgende week op bezoek bij Capelle.

DOVO: Hagelstein; Enrico Patrick, Wormgoor, Berkvens,De Zwart; Ariën Bakkenes (80. Mooij), Kivuvu, El Azzouzi (77. De Koning) ; Toonen (46. Godee), Amarzgiou, Joshua Patrick

Henk Brouwer

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal