Volledig scherm
DOVO kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Capelle. © Ronald Bonestroo fotografie

DOVO thuis onmachtig tegen Capelle

VEENENDAAL - DOVO kwam in de inhaalwedstrijd in de derde divisie tegen Capelle niet verder dan een troosteloos gelijkspel: 0-0.

Vooral aanvallend gaf het elftal van trainer Gert Kruys niet thuis, waardoor er ook nauwelijks grote kansen werden genoteerd. In de eerste helft kwamen Nick Coster en Marley Berkvens nog het dichtst bij het doel van de bezoekers, maar succes bleef uit.

Na rust lag het spelpeil nauwelijks hoger. Leon Toonen kwam in het veld en ook Quincy Arends werd er voorin bijgezet. De laatste moest al na tien minuten met een knieblessure per brancard naar de kant.

DOVO zette in de slotfase nog een keer aan, maar Capelle gaf geen krimp. 

,,De minste wedstrijd van ons in de competitie'', oordeelde Kruys. ,,We zitten in een moeilijke fase, maar staan er nog steeds redelijk voor.’’

De Veenendalers staan op de achtste plaats in de derde divisie.

DOVO: Ubbergen; Mooij, Mahdadi, Wormgoor, De Zwart; Coster, Kivuvu (65. Arends, 78. Ariën Bakkenes), Roy Bakkenes, Berkvens ; Amarzgiou (46. Toonen), Keizer. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal