Volledig scherm
Goes - Dovo © Cynthia Cats

DOVO verder in de problemen na verlies

GOES - Met een teleurstellende 1-0 nederlaag in de bagage moest DOVO in de bus voor de lange busreis naar Veenendaal. De Zeeuwen scoorden via Steve Schalkwijk in de 40e minuut de enige treffer. 

Zonder de geblesseerde Roy Bakkenes en Kai Huisman betraden de bezoekers het natuurgras van sportpark Het Schenge. In de eerste helft had DOVO het meeste balbezit, maar het rendement daaruit was gering. Een kleine onachtzaamheid werd net voor rust fataal. 

In de tweede helft kon DOVO nauwelijks echte kansen uitspelen. Ook GOES werd niet echt gevaarlijk. Daardoor veranderde de stand niet meer en was met name de thuisploeg heel tevreden. Het gat met DOVO is nu zeven punten. 

Teleurgesteld

Trainer Scott Calderwood was behoorlijk teleurgesteld. ,, We hebben de nederlaag grotendeels aan onszelf te wijten. We waren slordig in de eindpass en leverden de ballen simpelweg in. Daardoor speel je tegen jezelf. Maar ik blijf vertrouwen houden, anders was ik er niet aan begonnen.”  Zaterdag ontvangt DOVO op eigen veld ODIN ’59.

DOVO: Van der Sman; Valegic,,Van Walsem, Balk (80. Middelwijk), De Zwart; Zeeman, Van Zeelst ,Waalkens, Biya, Schmidt ( 65. Den Haag) , Arends.

Amateurvoetbal